Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ο Πέτρος στεναχωριέται, κλείνει ένας κύκλος πέντε ετών»

13:16 - 15/03/2023

Για τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό, αλλά και για το τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» απάντησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. «Είναι […] The post Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ο Πέτρος στεναχωριέται, κλείνει ένας κύκλος πέντε ετών» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο Πέτρος στεναχωριέται που θα κλείσει ο κύκλος από το «Καλό Μεσημεράκι»

Για το τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» αλλά και για τον σύντροφό της Πέτρο Πυλαρινό, απάντησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.Για το τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» αλλά και για τον σύντροφό της Πέτρο Πυλαρινό, απάντησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.«Είναι πολύ ωραίο να ακούς ότι είσαι όμορφη και είναι ωραίο να το λέμε και οι γυναίκες μεταξύ μας. Ακόμα έχω τα μαλλιά του Voice, είναι πολύ φρέσκο το φινάλε. Ο σύντροφός μου μού λέει συχνά ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βάλια Χατζηθεοδώρου: "Ο Πέτρος στεναχωριέται, κλείνει ένας κύκλος πέντε ετών"

"Αν ζηλέψω, θα του το δείξω, αλλά δεν κάνω ακραία πράγματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»