Γιώργος Κυρίτσης: «Με την Έλενα Ακρίτα είμαστε μαζί 32 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένος»
11:22 - 15/03/2023
Ο σεναριογράφος του «Γλυκάνισου» Γιώργος Κυρίτσης μίλησε για τον δικό του μεγάλο έρωτα με την Έλενα Ακρίτα. Είναι μαζί 32 χρόνια και όπως λέει το μυστικό το κατέχει εκείνη. «Είμαστε 32 χρόνια μαζί αισίως», είπε ο Γιώργος Κυρίτσης. Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν αν είναι ακόμα ερωτευμένος είπε καταφατικά: «Δεν το συζητάω. Πρέπει να ρωτήσετε […]
The post Γιώργος Κυρίτσης: «Με την Έλενα Ακρίτα είμαστε μαζί 32 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κυρίτσης για Έλενα Ακρίτα: «Είμαστε μαζί 32 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένος»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο σεναριογράφος του «Γλυκάνισου», Γιώργος Κυρίτσης...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Κυρίτσης για Έλενα Ακρίτα: «Είμαστε μαζί 32 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένος»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο σεναριογράφος του «Γλυκάνισου», Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Έλενα Ακρίτα. «Είμαστε 32 χρόνια μαζί αισίως», είπε αρχικά ο Γιώργος Κυρίτσης. Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν αν είναι ακόμα ερωτευμένος απάντησε καταφατικά. «Δεν το συζητάω. Πρέπει να ρωτήσετε την κυρία Ακρίτα να σας πει το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚυρίτσης: «Με την Ακρίτα είμαστε 32 χρόνια μαζί και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»
Ο Γιώργος Κυρίτσης σε δηλώσεις του on camera αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Έλενα Ακρίτα.
Ο Γιώργος Κυρίτσης σε δηλώσεις του on camera αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Έλενα Ακρίτα. Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διαβάστε το στο thecaller.gr