Αγγελική Ηλιάδη: «Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα»
11:00 - 15/03/2023
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη ζωή της με τους γιους της, τον γάμο και τις προτάσεις που της έχουν γίνει στην Άννα Ζηρδέλ και το «Mega Καλημέρα». «Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κορίτσι δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της. […]
The post Αγγελική Ηλιάδη: «Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγγελική Ηλιάδη: «Τα παιδιά μου έχουν δεχθεί bullying, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα»
Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στο περιστατικό bullying που έχουν δεχθεί.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑγγελική Ηλιάδη: «Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying – Πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα»
Για τους γιους της, το ενδεχόμενο ενός γάμου, τη συνεργασία με τον Νίνο και την πρόταση για θέατρο που αρνήθηκε, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής του «Mega Καλημέρα».Για τους γιους της, το ενδεχόμενο ενός γάμου, τη συνεργασία με τον Νίνο και την πρόταση για θέατρο που αρνήθηκε, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής του «Mega Καλημέρα».«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κορίτσι δεν θα είχα καθόλου καλή […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr