Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν έχουμε επίσημα συνεπιμέλεια των παιδιών, το έχω ζητήσει»

02:18 - 15/03/2023

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο frontman των Onirama μίλησε για τα παιδιά […] The post Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν έχουμε επίσημα συνεπιμέλεια των παιδιών, το έχω ζητήσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει εγώ»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show». Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, και front man των «Οnirama», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο δυνατό «δέσιμο» με τα παιδιά του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα της συνεπιμέλειας, μετά τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Η σχέση με […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχουμε επίσημα συνεπιμέλεια των παιδιών, το έχω ζητήσει»  

Για τα παιδιά του και το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το διαζύγιό του, μίλησε ο  Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Για τα παιδιά του και το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το διαζύγιό του, μίλησε ο  Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν έχουμε επίσημα συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου – Δεν θα ξαναπαντρευτώ»

Θοδωρής Μαραντίνης: Όσα αποκάλυψε ο frontman των «Onirama» στο πλατό του «The 2night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που έχω ζητήσει» [vid]

Θοδωρής Μαραντίνης: Ένοχος κρίθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων επειδή όπως φαίνεται δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των παιδιών τους.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: "Δεν έχουμε επίσημα συνεπιμέλεια των παιδιών, το έχω ζητήσει" (video)

"Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε