Ζεράρ Πικέ: Άκουσα το τραγούδι της Σακίρα εναντίον μου – Πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου
00:50 - 15/03/2023
Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για πρώτη φορά σε… παραδοσιακό μέσο μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, αλλά και μετά το χωρισμό του από την Κολομβιανή ποπ σταρ Σάκιρα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1» ο άλλοτε άσος των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο τραγούδι της Σακίρα εναντίον του, αλλά και στην υπόθεση Ντάνι Άλβες. «Το άκουσα το τραγούδι» Ο Πικέ, που αυτή την εποχή διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7×7 Kings League, το οποίο μεταδίδεται μέσα από την πλατφόρμα Twitch, απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει ακούσει το περιβόητο τραγούδι της Σακίρα με τον παραγωγό Bi
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζεράρ Πικέ: «Είμαστε γονείς, πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου»
Ζεράρ Πικέ μίλησε μετά το χωρισμό του από την Κολομβιανή ποπ σταρ Σάκιρα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΖεράρ Πικέ: «Άκουσα το τραγούδι της Σακίρα εναντίον μου – Πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου»
Ο Ζεράρ Πικέ αναφέρθηκε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους, σε δηλώσεις του στη Σακίρα.Ο Ζεράρ Πικέ αναφέρθηκε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους, σε δηλώσεις του στη Σακίρα.Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, στο τραγούδι της Σακίρα εναντίον του. «Το άκουσα το τραγούδι» Ο Πικέ απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το αν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖεράρ Πικέ: Άκουσα το τραγούδι της Σακίρα – Πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου
O Ζεράρ Πικέ μίλησε για πρώτη φορά σε… παραδοσιακό μέσο μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, αλλά και μετά το χωρισμό του από την Κολομβιανή ποπ σταρ Σάκιρα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1» ο άλλοτε άσος των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο τραγούδι της […]
The post Ζεράρ Πικέ: Άκουσα το τραγούδι της Σακίρα – Πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr