Νίκος Μουτσινάς: «Έχει γίνει μία παρεξήγηση, δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ»
15:18 - 14/03/2023
Πολύς λόγος γίνεται εδώ και καιρό για το ποιο θα είναι τελικά το τηλεοπτικό μέλλον του
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Έχει γίνει μία παρεξήγηση, δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: Έχει γίνει παρεξήγηση, δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ
«Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Μουτσινάς: Δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ
Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση να μην συνεχίσει του χρόνου την εκπομπή είναι καθαρά δική του. Πολλοί άλλωστε, ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι το κανάλι δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή, λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του κατά δημοσιογράφων κι εκπομπών που δεν χειρίστηκαν σωστά το θέμα της […]
Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝίκος Μουτσινάς: «Δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ – Είναι δική μου απόφαση να…»
Πολύς λόγος γίνεται εδώ και καιρό για το ποιο θα είναι τελικά το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, οι φήμες για αποχώρησή του από το κανάλι του Φαλήρου έχουν γίνει πιο έντονες ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως ο ΣΚΑΪ είναι εκείνος που δε θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκος Μουτσινάς: «Έχει γίνει παρεξήγηση – Δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ»
O Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση να μην συνεχίσει του χρόνου την εκπομπή είναι καθαρά δική του.
Διαβάστε το στο neolaia.gr