Νίκος Μουτσινάς: «Απότομο και άγριο αυτό που έγινε, δική μου απόφαση να μην κάνω εκπομπή»
15:16 - 14/03/2023
Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί, καθώς πολλά ακούγονται για το […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Απότομο και άγριο αυτό που έγινε, δική μου απόφαση να μην κάνω εκπομπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Απότομο και άγριο αυτό που έγινε, δική μου απόφαση να μην κάνω εκπομπή του χρόνου»
O Νίκος Μουτσινάς ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» καθώς πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον.O Νίκος Μουτσινάς ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» καθώς πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον.Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ενημέρωσε πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή, επιβεβαιώνοντας έτσι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. «Είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Νίκος Μουτσινάς επιβεβαίωσε τις «φήμες»: «Δική μου απόφαση να μην κάνω εκπομπή του χρόνου»
Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί σε όλα αυτά που ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ενημέρωσε πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή, επιβεβαιώνοντας έτσι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΜουτσινάς για τέλος από ΣΚΑΙ: «Δική μου απόφαση να μην κάνω εκπομπή»
Ο Νίκος Μουτσινάς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ, κάνοντας όμως κάποιες διευκρινίσεις.
The post Μουτσινάς για τέλος από ΣΚΑΙ: «Δική μου απόφαση να μην κάνω εκπομπή» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com