Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις που είχα κάνει για τους ομοφυλόφιλους, είμαι χαρούμενος»

13:42 - 14/03/2023

O Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη Μιμή Ντενίση με την οποία υπήρξαν ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους. «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα. Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη […] The post Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις που είχα κάνει για τους ομοφυλόφιλους, είμαι χαρούμενος» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει

Με τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα θα κατέβει στις εκλογές 2023 ο Απόστολος Γκλέτσος, που θα είναι υποψήφιος ξανά για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. «Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα. Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια» είπε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για τις δηλώσεις που έχει κάνει για τους ομοφυλόφιλους, ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει με την

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις που έκανα για τους ομοφυλόφιλους»

«Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα βγαίνω και να το λέω. Βαριέμαι να ασχολούνται μαζί μου». (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει»

Για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση, ανέφερε: «Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια. Ήμασταν μαζί 16 ώρες τη μέρα. Κάποια στιγμή, γίνονται κάποια πράγματα».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»