Μαρία Κορινθίου: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μάστερ στο πρωινό»

08:20 - 14/03/2023

Τη Μαρία Κορινθίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου το To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μάστερ στο πρωινό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορινθίου: Ο Αρναούτογλου είναι μάστερ στο πρωινό – Μενεγάκη: Συγγνώμη, αλλά πια χαμογελάω με αυτό

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Κορινθίου η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς και για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε περίπτωση που εκείνος αναλάμβανε πρωινή εκπομπή. «Φιλτράρω και παίρνω πέντε πράγματα. Πέντε συζητήσεις που μπορεί να κάνω, πέντε προτάσεις που μπορεί να γίνονται τις βάζω στο τραπέζι, τις μελετάω και από εκεί και πέρα προχωράω. Ανά διαστήματα μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, μέχρι και πρόσφατα. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι συζητούσα με άλλο κανάλι για κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα κάνω θα συνδυάζεται με την τέχνη μου. Μυθοπλα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Κορινθίου: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουμε συζητήσει 3 φορές τηλεοπτικά»

Η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και αν θα υπήρχε από εκείνη πρόθεση να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη πρωινή ζώνη. «Φιλτράρω και παίρνω πέντε πράγματα. Πέντε συζητήσεις που μπορεί να κάνω, πέντε προτάσεις που μπορεί να γίνονται τις βάζω στο τραπέζι, τις μελετάω και από εκεί και πέρα […] The post Μαρία Κορινθίου: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουμε συζητήσει 3 φορές τηλεοπτικά» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»