Αύριο η πληρωµή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης

08:10 - 14/03/2023

Η πληρωµή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης στις 15 Μαρτίου περιλαµβάνεται στις προγραµµατισµένες καταβολές του e-ΕΦΚΑ και της ∆ηµόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την εβδοµάδα που διανύουµε. Ο Μάρτιος κρύβει εκπλήξεις και για 1,122 εκατ. συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση λόγω της ύπαρξης υψηλής προσωπικής διαφοράς, ή η αύξηση που έλαβαν ήταν κάτω του 7%. Η πληρωµή […] The post Αύριο η πληρωµή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνολικά 37.500 δικαιούχοι λαμβάνουν σήμερα την προκαταβολή επικουρικής σύνταξης

Καταβάλλεται σήμερα, 14 Μαρτίου 2023, με εμβόλιμη πληρωμή, η προκαταβολή επικουρικής σύνταξης, συνολικού ύψους 65 εκατ. ευρώ, σε 37.500 δικαιούχους, έπειτα από την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Οι 37.500 δικαιούχοι έρχονται να προστεθούν στους επιπλέον 43.000 ασφαλισμένους που η επικουρική σύνταξή τους εκδόθηκε το πρώτο δίμηνο του 2023 και η Το άρθρο Συνολικά 37.500 δικαιούχοι λαμβάνουν σήμερα την προκαταβολή επικουρικής σύνταξης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

37.500 δικαιούχοι λαμβάνουν σήμερα την προκαταβολή επικουρικής σύνταξης

Καταβάλλεται σήμερα, 14 Μαρτίου 2023, με εμβόλιμη πληρωμή, η προκαταβολή επικουρικής σύνταξης, συνολικού ύψους 65 εκατ. ευρώ, σε 37.500 δικαιούχους, έπειτα από την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Οι 37.500 δικαιούχοι έρχονται να προστεθούν στους επιπλέον [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Αύριο η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης

Η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης στις 15 Μαρτίου περιλαμβάνεται στις προγραμματισμένες καταβολές του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την εβδομάδα που διανύουμε. Ο Μάρτιος κρύβει εκπλήξεις και για 1,122 εκατ. συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση λόγω της ύπαρξης υψηλής προσωπικής διαφοράς, ή η αύξηση που έλαβαν ήταν κάτω του 7%.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι