Ζόζεφιν: Μου χρεώνουν συνεχώς σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι

04:30 - 14/03/2023

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (13/3) τη Ζόζεφιν. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της, το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς της, την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της καθημερινότητάς της. «Έχω άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε συνέντευξη. Θέλω να φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει. Όταν βάζουμε στόχους, γιατί είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους. Ξεκίνησα μωρό, δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, πέρασα δύσκολα και είχα σκεφτεί να σταματήσω. Ένιωθα ότι δεν μου ερχόντουσαν ωραία τραγούδια. Τυχαία μου ήρθε το τραγούδι “Μάγια”, πιστεύω ότι όταν βάζεις στόχο και συντονίζονται όλα γύρω σου, πρέπει ν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζόζεφιν: Μου χρεώνουν σχέση με τον Πέτρο Ιακωβίδη, δεν ισχύει

Η Ζόζεφιν μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα σχέδιά της στο The 2Night Show.Η Ζόζεφιν ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show της Δευτέρας και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία της, το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί φέτος στη δουλειά της, αφού υπάρχουν ημέρες που έχει ακόμη και διπλά live. Η νεαρή τραγουδίστρια αυτό το διάστημα πραγατοποιεί εμφανίσεις με τον Πέτρο Ιακωβίδη, τον οποίο της χρεώνουν και σαν σχέση, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Χαρακτηριστικά η Ζόζεφιν είπε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι! Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ζοζεφίν: «Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2023 η Ζοζεφίν. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της, το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς της, την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της καθημερινότητάς της. «Έχω άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε συνέντευξη. […] The post Ζοζεφίν: «Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι» – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του

Η κίνηση Ηλιόπουλου έξω από Καραϊσκάκη – «Διώχνει» 11αδάτο της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι!

Ταγιάνι: Δεν θα στείλουμε Ιταλούς στρατιώτες στην Ουκρανία

Με Προεδρικό Διάταγμα αυξάνονται κατά 600 οι θέσεις των ειδικών φρουρών

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι: Θέλει μόλις ένα γκολ για να φτάσει τα 100 στο Champions League

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Σκορδά – Ουγγαρέζο: «Θ’ ανοίξω το στόμα μου κι αν το κάνω, τελείωσε»