Survivor: Έξαλλος ο Γκότσης με τον Ασημακόπουλο – «Είσαι τοξικός άνθρωπος»

22:56 - 13/03/2023

Σε κόντρα βρίσκονται ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor κι η αιτία είναι η υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου […] The post Survivor: Έξαλλος ο Γκότσης με τον Ασημακόπουλο – «Είσαι τοξικός άνθρωπος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Έξαλλος ο Γκότσης με τον Ασημακόπουλο – «Είσαι τοξικός άνθρωπος, τους κατηγορείς όλους και κουβαλάς μαζί σου αυτή την τοξικότητα»

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καλύβα των Μαχητών, με τους παίκτες να τον έχουν στήσει στον τοίχο. Ήδη από το συμβούλιο της Κυριακής (12/3), ο Ασημακόπουλος θεωρεί πώς η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και τον ρίχνει συνεχώς στον τάκο με αποτέλεσμα να σκεφτεί την οικειοθελή αποχώρηση. Στο επεισόδιο τη Δευτέρας (13/3) παρακολουθήσαμε τον Ηλία Γκότση και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να έρχονται σε κόντρα στο Survivor All Star κι η αιτία είναι η υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου και το γεγονός πως νιώθει αποκομμένος από την ομάδα του και το «παραπαίδι» της. Ο Ηλίας πήρε τον λόγο και στράφηκε εναντίον του για τα παράπονα που εξέφρασε: «Το 70% που σε ψη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor All Star trailer 14/3: Έξαλλος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη – «Είναι αχάριστος» (video)

Survivor All Star trailer 14/3: To Survivor All Star συνεχίζεται σήμερα με ακόμη ένα νέο επεισόδιο που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης. Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και […] The post Survivor All Star trailer 14/3: Έξαλλος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη – «Είναι αχάριστος» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Survivor All Star trailer 14/3: Έξαλλος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη – «Είναι αχάριστος» (vid)

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star στις 21:00. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»