Survivor All Star – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, λες και είμαι το παραπαίδι εδώ μέσα»
21:40 - 13/03/2023
Παράπονα έχει ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την μπλε ομάδα, η οποία στη χθεσινή ψηφοφορία τον ανέδειξε
To άρθρο Survivor All Star – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, λες και είμαι το παραπαίδι εδώ μέσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, λες και είμαι το παραπαίδι»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που μέσα από την ψηφοφορία της Κυριακής βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και δεν έκρυψε την ενόχλησή του. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης μετά την υποψηφιότητά του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του αναφέροντας πως νιώθει σαν παραπαίδι με αποτέλεσμα να σκέφτεται […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor: Σε απόγνωση ο Ασημακόπουλος: «Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο και με έχουν κάνει να κλαίω»
Παραγκωνισμένος νιώθει ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την ομάδα του στο Survivor κι ο λόγος ήταν ότι συνεχώς ψηφίζεται για αποχώρηση. […]
The post Survivor: Σε απόγνωση ο Ασημακόπουλος: «Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο και με έχουν κάνει να κλαίω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr