Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχει νόημα να μπω Survivor, δεν έχω καμία πρώην μέσα»

20:34 - 13/03/2023

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Κυριακής 12/3 ο Γιάννης Σπαλιάρας. To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχει νόημα να μπω Survivor, δεν έχω καμία πρώην μέσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχει νόημα να μπω στο Survivor All Star, δεν υπάρχει καμία πρώην μου μέσα»

Τα σχόλιά του για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν θα έμπαινα στο Survivor γιατί δεν είναι μέσα καμία πρώην μου

Σχολίασε τις ερωτικές περιπέτειες του Μάριου Πρίαμου

Διαβάστε το στο in.gr

Survivor All Star - Σπαλιάρας: «Δεν έχει νόημα να μπω στο παιχνίδι, δεν έχω καμία πρώην μέσα»

O Γιάννης Σπαλιάρας τοποθετήθηκε και για τον λόγο που δεν έλαβε μέρος στο Survivor All Star.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν έχει νόημα να μπω στο Survivor, δεν έχω καμία πρώην μέσα

Με το Survivor All Star να εξελίσσεται σε φουλ ρυθμούς, η άποψη των πρώην παικτών για τα τεκταινόμενα στο ριάλιτι επιβίωσης έχει αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, ενώ υπάρχει πάντοτε και το ενδιαφέρον ποιος από τους… πρώην μπορεί να μπει στη συνέχεια μέσα στο σόου. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γιάννης Σπαλιάρας που έλαβε μέρος στο Survivor το 2017 ερωτήθηκε για το φετινό παιχνίδι και οι δηλώσεις του αν μη τι άλλο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, όπως προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Δεν περιμέναμε έτσι το Survivor, θυμίζει άλλο ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου. Νομίζω η παραγωγή της Acun Media ήθελε να βγάλει και το Love Island και το Su

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor All Star: «Δεν έχει νόημα να μπω, δεν υπάρχει καμία πρώην μου μέσα»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο Survivor All Star. «Δεν το περιμέναμε έτσι το Survivor, παραπέμπει σε ένα άλλο είδος ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου μάλλον», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας. «Νομίζω ότι η παραγωγή της Acun Media ήθελε να βγάλει και το Love Island και το Survivor και δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Survivor All Star: Μοναδικός Σπαλιάρας – «Δεν έχει νόημα να μπω, δεν έχω καμία πρώην μέσα» [βίντεο]

Survivor All Star: O Γιάννης Σπαλιάρας τοποθετήθηκε και για τον λόγο που δεν έλαβε μέρος στο Survivor All Star. Tο βράδυ της Κυριακής (13/3/2023) ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στο Opening Party της γνωστής αλυσίδας «Il TOTO» και σχολίασε το Survivor All Star. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων, απάντησε για όσα […] Το άρθρο Survivor All Star: Μοναδικός Σπαλιάρας – «Δεν έχει νόημα να μπω, δεν έχω καμία πρώην μέσα» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σπαλιάρας: «Δεν θα μπω στο Survivor, δεν έχω καμία πρώην μέσα»

Σπαλιάρας: Τα σχόλιά του για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»