Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: Έλεγα στον Αλαφούζο «τι τον θες αυτόν;» – Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ
16:16 - 13/03/2023
Με ένα ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε έγινε η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεοπτική οθόνη, λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις τον τελευταίο καιρό, και ο παρουσιαστής πήρε μέρος στη συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομά του. Συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε είχε δηλώσει πως οι 57 θάνατοι της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη ήταν θυσίες, για να φτιάξει η Ελλάδα το σιδηροδρομικό της δίκτυο. Αυτό έφερε την έξαλλη αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως «ανεπίτρεπτο, ανυπόστατο, ανιστόρητο». Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Έχω μια πά
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: Έλεγα στον Αλαφούζο «τι τον θες αυτόν;» – Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ
«Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΪ». Με ένα ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε έγινε η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεοπτική οθόνη, λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις τον τελευταίο καιρό, και ο παρουσιαστής πήρε μέρος στη συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομά του. […]
The post Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: Έλεγα στον Αλαφούζο «τι τον θες αυτόν;» – Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜικρούτσικος για Πορτοσάλτε: Έλεγα στον Αλαφούζο «τι τον θες αυτόν;» – Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ
«Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΙ» Με ένα ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε έγινε η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεοπτική οθόνη, λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις τον τελευταίο καιρό, και ο παρουσιαστής πήρε μέρος στη συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομά του. […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr