Δώρα Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» – Συγκλονισμένη η Ελένη
15:58 - 13/03/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε […]
The post Δώρα Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» – Συγκλονισμένη η Ελένη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Χρυσικού για τον σύντροφό της: Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
«Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”» αναφέρει η ηθοποιός για τη μάχη της με τον καρκίνο Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε εκτενώς στην περιπέτειά της με τον καρκίνο. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, μίλησε […]
The post Δώρα Χρυσικού για τον σύντροφό της: Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΔώρα Χρυσικού: Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔώρα Χρυσικού: Με έκανε μπάνιο, δεν είχα μαλλιά και μου έλεγε πως είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο
Η Δώρα Χρυσικού, η ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», έδωσε μία αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στην Ελένη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ασθένεια που πέρασε, λέγοντας πως μόνο όταν μας συμβεί κάτι, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η υγεία μας. «Είμαι καλά, είμαι υγιής. Όταν έχεις υγεία μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε πως είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν συμβεί κάτι τη θυμόμαστε. Έχω γενέθλια σε λίγες ημέρες και λέω πως κλείνω τα 46 και τα 2. Γιατί η βιολογική μου ηλικία είναι τα 46 και τα δύο χρόνια, είναι όσα έχουν περάσει από την επέμβαση. Δεν φεύγει από το μυαλό σου ποτέ, και έχεις μία διαφορετική ευγνωμοσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔώρα Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον σύντροφό της.
Διαβάστε το στο thebest.grΤα συγκινητικά λόγια της Δώρας Χρυσικού για τον σύντροφό της: «Ήμουν φαλακρή και μου έλεγε ”είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”»
Δώρα Χρυσικού: Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο μίλησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού η οποία και συγκλόνισε για ακόμη μια φορά για τα λεγόμενά της. Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τον σύντροφό της και την γενναία και ενθαρρυντική στάση του, ενώ η ίδια έδινε τη δική της μάχη. […]
Το άρθρο Τα συγκινητικά λόγια της Δώρας Χρυσικού για τον σύντροφό της: «Ήμουν φαλακρή και μου έλεγε ”είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ Δώρα Χρυσικού συγκλονίζει τη Μενεγάκη: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα. Η ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον σύντροφό της.
Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα. Η ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον σύντροφό της. «Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕξομολόγηση από Δώρα Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
Συγκλονίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη από όσα άκουσε από την ηθοποιό για την περιπέτειά της με τον καρκίνο
Διαβάστε το στο news.grΣυγκινεί η Δώρα Χρυσικού για τον σύντροφό της: Ημουν φαλακρή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τον σύντροφό της και τη στάση του, ενώ η ίδια έδινε τη δική της μάχη Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού και συγκίνησε. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τον σύντροφό της και τη στάση του, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔώρα Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον σύντροφό της.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔώρα Χρυσικού: Μιλά για τον σύντροφό της και συγκινεί – Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”
Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” το μεσημέρι της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη της με τον καρκίνο. «Είμαι καλά, είμαι υγιής. Όταν έχει υγεία μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε πως είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν συμβεί κάτι τη θυμόμαστε. Έχω γενέθλια σε λίγες μέρες και […]
The post Δώρα Χρυσικού: Μιλά για τον σύντροφό της και συγκινεί – Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΔώρα Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» (video)
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον σύντροφό της. «Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΚαθήλωσε η εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”»
Η Δώρα Χρυσικού έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο των ωοθηκών. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια είναι τώρα γερή και υγιής , αλλά όπως λέει ο φόβος είναι κάτι που μαθαίνεις να ζεις μαζί του. «Είμαι καλά. Είμαι γερή. Είμαι υγιής. Η υγεία […]
The post Καθήλωσε η εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr