Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια»
15:24 - 13/03/2023
Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκαρά έδωσε συνέντευξη η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία απάντησε για το χρόνο, αλλά και […]
The post Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια, η Ελλάδα είναι χωριό»
Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο, Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου όπου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, αλλά και για την επιλογή της να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο, Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου όπου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, αλλά και για την επιλογή της να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στη δεκαετία του ’80 έκανες τα πρώτα σου βήματα στον χώρο. Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια»
Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο, Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ
To άρθρο Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια, η Ελλάδα είναι χωριό»
Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο, Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου όπου μίλησε [...]
The post Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια, η Ελλάδα είναι χωριό» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr