Survivor All Star 13/3: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νιώθει και πάλι απομονωμένος στους Μπλε [trailer]
08:10 - 13/03/2023
Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά στο Survivor All Star μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από την Κόκκινη ομάδα. Η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε όπως πάντα με το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Στην Κόκκινη ομάδα ο αναβρασμός είναι δεδομένος μετά και τις τελευταίες αναφορές της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Συμβούλιο του […]
The post Survivor All Star 13/3: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νιώθει και πάλι απομονωμένος στους Μπλε [trailer] appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor all Star – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Θέλω να αποχωρήσω»
Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star...
Διαβάστε το στο ZouglaSurvivor All Star: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νιώθει το «παραπαίδι» της ομάδας
«Μονάδα» νιώθει ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος δεν αισθάνεται πως οι συμπαίκτες του στην Μπλε Ομάδα τον έχουν αποδεχθεί ως μέλος τους. Οι υπόλοιποι Μαχητές, έβγαλαν στον… τάκο γι’ άλλη μια φορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο και αυτό τον έκανε να νιώσει μεγάλο παράπονο σε σημείο τέτοιο που ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, το βράδυ της Κυριακής. Και μπορεί να του άλλαξαν γνώμη οι συμπαίκτες του και η παραγωγή, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ακόμα και την επόμενη μέρα που ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο είχε το ίδιο συναίσθημα. «Δύσκολο βράδυ το χθεσινό για μένα. Ξύπνησα με τη σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι μαχητής. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, ως Γιώργος δεν έχω δει τον εαυτό μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor all Star – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Θέλω να αποχωρήσω»
Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star οι Μαχητές έχασαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και στο συμβούλιο του νησιού έπρεπε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας. Οι μπλε ψήφισαν τελικά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στη θέση αυτή για πέμπτη φορά και αυτό τον ενόχλησε ιδιαίτερα. Ο παίκτης των […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr