Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και γω δεν του έκατσα αλλά δεν με βίασε»

23:04 - 12/03/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, το απόγευμα της Κυριακής, […] The post Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και γω δεν του έκατσα αλλά δεν με βίασε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε κι εμένα, αλλά δεν με βίασε

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μια αρρωστημένη, νοσηρή αγάπη στις γυναίκες, είπε η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Status στον Astra Tv και εκεί μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία και το γεγονός για την κοπέλα, φυσικά, αλίμονο. Δεν αποδείχθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε κι εμένα, αλλά δεν με βίασε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Και γω δεν του έκατσα αλλά δεν με βίασε… Mη τα ρίχνουμε όλα σ’αυτόν»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, στον Astra Tv.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, στον Astra Tv.Εκεί η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία και το γεγονός για την κοπέλα, φυσικά, αλίμονο. Δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και εγώ δεν του έκατσα αλλά δεν με βίασε»

Συνέντευξη στην εκπομπή Status και στον Κωνσταντίνο Καμέα παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής 12/3 η Μαρία To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και εγώ δεν του έκατσα αλλά δεν με βίασε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Και γω δεν έκατσα στον Φιλιππίδη αλλά δεν με βίασε» [vid]

"Ο Πέτρος έχει μια αρρωστημένη, νοσηρή αγάπη στις γυναίκες" ομολογεί η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»