Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απογαλακτίστηκα από τη μητέρα μου όταν πέθανε»

20:48 - 12/03/2023

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ […] The post Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απογαλακτίστηκα από τη μητέρα μου όταν πέθανε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Πήγα να δω τη μητέρα μου και είχε πεθάνει»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της και την απογαλακτισμό που ένιωσε, η ίδια, όταν εκείνη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Απογαλακτίστηκα από τη μητέρα μου όταν πέθανε

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ, το απόγευμα της Κυριακής, στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της και την απογαλακτισμό που ένιωσε, η ίδια, όταν εκείνη πέθανε. Πιο συγκεκριμένα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έζησα την ζωή που ζουν οι θεατρίνοι γιατί είχα την μάνα μου και δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Τελείωνα την δουλειά μου, πήγαινα στο σπίτι, έτρωγα και κοιμόμου. Ή, αν πήγαινα στην Κυψέλη και έτρωγα στη Θράκα, θα πήγαινα κατευθείαν να κοιμηθώ γιατί το πρωί θα είχα ένα γύρισμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απογαλακτίστηκα από τη μητέρα μου όταν πέθανε»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ, το απόγευμα της Κυριακής, στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της και την απογαλακτισμό που ένιωσε, η ίδια, όταν εκείνη πέθανε.Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ, το απόγευμα της Κυριακής, στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της και την απογαλακτισμό που ένιωσε, η ίδια, όταν εκείνη [&#

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απογαλακτίστηκα από τη μητέρα μου όταν εκείνη πέθανε»

Στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ α τετ μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη το απόγευμα της Κυριακής, στον Alpha Κύπρου. Η αγαπημένη Ζωζώ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της και την απογαλακτισμό που ένιωσε, η ίδια, όταν εκείνη πέθανε. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός εξήγησε: «Δεν έζησα την ζωή που ζουν οι […] The post Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απογαλακτίστηκα από τη μητέρα μου όταν εκείνη πέθανε» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»