ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας

16:00 - 12/03/2023

Tον «χάρτη» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 13 - 17 Μαρτίου εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Όπως επισημαίνεται, η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης στις 15 Μαρτίου περιλαμβάνεται στις προγραμματισμένες καταβολές του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την ερχόμενη εβδομάδα. Για το πλήθος των δικαιούχων και το ύψος του ποσού θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο. Κατά τα άλλα: 1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν:  16 εκατ. ευρώ σε 650 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ. 238.224 ευρώ σε 223 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα του τ. ΟΑΕΕ (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 13 με 17 Μαρτίου

Η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης στις 15 Μαρτίου 2023 περιλαμβάνεται στις προγραμματισμένες καταβολές του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την εβδομάδα 13-17 Μαρτίου.Η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης στις 15 Μαρτίου 2023 περιλαμβάνεται στις προγραμματισμένες καταβολές του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την εβδομάδα 13-17 Μαρτίου.Για το πλήθος των δικαιούχων και το ύψος του ποσού θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

ΔΥΠΑ – ΕΦΚΑ: Όλες οι πληρωμές της εβδομάδας

Όλα τα επιδόματα που θα καταβληθούν την εβδομάδα αυτή από το e-ΕΦΚΑ και την ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Διαβάστε το στο neolaia.gr

e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Οι προγραμματισμένες πληρωμές για την εβδομάδα 13-17 Μαρτίου

Η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης στις 15 Μαρτίου περιλαμβάνεται στις προγραμματισμένες καταβολές του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την εβδομάδα 13-17 Μαρτίου. Για το πλήθος των δικαιούχων και το ύψος του ποσού θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο. Αναφορικά με τις υπόλοιπες πληρωμές που έχουν δρομολογηθεί για την εβδομάδα από 13 έως […] The post e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Οι προγραμματισμένες πληρωμές για την εβδομάδα 13-17 Μαρτίου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 13-19/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2023 για όλα τα ζώδια. Κριός: Βάζοντας μπροστά τη δική σας μικρή επανάσταση θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού απεναντίας θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα […] The post Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 13-19/3 appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης