Στάθης Σχίζας: «Σπάει» τη σιωπή του μετά το Survivor All Star – «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά»
13:36 - 12/03/2023
Ο Στάθης Σχίζας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Μετά την
To άρθρο Στάθης Σχίζας: «Σπάει» τη σιωπή του μετά το Survivor All Star – «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: Στην Παναγία της Τήνου ο παίκτης του ριάλιτι – «Θέλω να ηρεμήσω»
Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίβσης – Μετά την επιστροφή του δεν έχει εμφανιστεί σε καμία εκπομπή Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτοντας στους ακολούθους του ότι βρίσκεται στην Τήνο με σκοπό να ηρεμήσει από όλο αυτό που βίωνε τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. «Καλημέρα σε […]
The post Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: Στην Παναγία της Τήνου ο παίκτης του ριάλιτι – «Θέλω να ηρεμήσω» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΗ πρώτη ανάρτηση του Στάθη Σχίζα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star - «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά»
Ο Στάθης Σχίζας βρίσκεται στην Τήνο για να ηρεμήσει από όλο αυτό που βίωνε στον Άγιο Δομίνικο, όσο συμμετείχε στο Survivor All Star, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς πρόσφατα. Αν και ο κόσμος περιμένει να μάθει τι συνέβη και ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star ενώ ήταν ο νικητής της περσινής ... Περισσότερα
To άρθρο Η πρώτη ανάρτηση του Στάθη Σχίζα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star - «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣτάθης Σχίζας: Η πρώτη ανάρτησή του μετά το Survivor All Star – «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά»
Ο Στάθης Σχίζας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, ο περσινός νικητής του reality επιβίωσης δεν έχει βγει σε καμία εκπομπή, ούτε έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι. Ο Στάθης Σχίζας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας …
Διαβάστε το στο agriniopress.grSurvivor All Star – Στάθης Σχίζας: Στην Παναγία της Τήνου ο παίκτης του ριάλιτι – «Θέλω να ηρεμήσω»
Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίβσης – Μετά την επιστροφή του δεν [...]
The post Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: Στην Παναγία της Τήνου ο παίκτης του ριάλιτι – «Θέλω να ηρεμήσω» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr