Γουίλιαμ Σάτνερ: «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω»

20:20 - 11/03/2023

O Γουίλιαμ Σάτνερ, ο θρύλος του Star Trek, ανέφερε ότι ο χρόνος του είναι περιορισμένος.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γουίλιαμ Σάτνερ: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον θρύλο του Star Trek – «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω»

Γουίλιαμ Σάτνερ: «Πάγωσε» τον πλανήτη με μία μόνο φράση… Ο θρύλος του Star Trek, Γουίλιαμ Σάτνερ, σε συνέντευξή που παραχώρησε ανέφερε ότι «δεν έχει πολύ χρόνο για να ζήσει» αιτιολογώντας την απόφασή του να κάνει το ντοκιμαντέρ της ζωής του. Ο 91χρονος ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα το νέο του ντοκιμαντέρ You Can Call Me Bill, «ένα […] Το άρθρο Γουίλιαμ Σάτνερ: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον θρύλο του Star Trek – «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σοκάρει πασίγνωστος ηθοποιός: «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω»

Ο θρύλος του Star Trek, Γουίλιαμ Σάτνερ, σε συνέντευξή που παραχώρησε ανέφερε ότι «δεν έχει πολύ χρόνο για να ζήσει» αιτιολογώντας την απόφασή του να κάνει το ντοκιμαντέρ της ζωής του. Ο 91χρονος ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα το νέο του ντοκιμαντέρ You Can Call Me Bill, «ένα οικείο πορτρέτο του προσωπικού ταξιδιού του Γουίλιαμ Σάτνερ για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ειρήνη Μουρτζούκου: Θρίλερ δίχως τέλος - Ενδείξεις πως τα νεκρά βρέφη είναι.... οκτώ!

Το ελληνικό φάρμακο στη Σαουδική Αραβία - Αγορά με στρατηγική σημασία για τις ελληνικές εταιρείες

Συγκλονιστικό εύρημα της NASA: Τι συμβαίνει στους εγκεφάλους των αστροναυτών όταν είναι στο διάστημα

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα θα αυξηθούν το 2025

Μενίδι: Διακινητές δημιουργούν τοποθεσίες στο Google Maps για πώληση ναρκωτικών

Ουκρανία: Σφυροκόπημα με ταχύτητα Mach 11 και 6 πολεμικές κεφαλές