Γουίλιαμ Σάτνερ: «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γουίλιαμ Σάτνερ: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον θρύλο του Star Trek – «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω»
Γουίλιαμ Σάτνερ: «Πάγωσε» τον πλανήτη με μία μόνο φράση… Ο θρύλος του Star Trek, Γουίλιαμ Σάτνερ, σε συνέντευξή που παραχώρησε ανέφερε ότι «δεν έχει πολύ χρόνο για να ζήσει» αιτιολογώντας την απόφασή του να κάνει το ντοκιμαντέρ της ζωής του. Ο 91χρονος ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα το νέο του ντοκιμαντέρ You Can Call Me Bill, «ένα […]
Το άρθρο Γουίλιαμ Σάτνερ: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον θρύλο του Star Trek – «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣοκάρει πασίγνωστος ηθοποιός: «Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσω»
Ο θρύλος του Star Trek, Γουίλιαμ Σάτνερ, σε συνέντευξή που παραχώρησε ανέφερε ότι «δεν έχει πολύ χρόνο για να ζήσει» αιτιολογώντας την απόφασή του να κάνει το ντοκιμαντέρ της ζωής του. Ο 91χρονος ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα το νέο του ντοκιμαντέρ You Can Call Me Bill, «ένα οικείο πορτρέτο του προσωπικού ταξιδιού του Γουίλιαμ Σάτνερ για […]
Διαβάστε το στο irafina.gr