Ο Βασίλης Μπισμπίκης απαντά πρώτη φορά για το περιβόητο ζεϊμπέκικο: «Ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι»

17:20 - 11/03/2023

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν αρέσκεται στη δημοσιότητα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρεί χαμηλό προφίλ, ωστόσο πρόσφατα ένα ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή έκανε μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Λουίζα Αρκουμανέα και τη lifo.gr μίλησε πρώτη φορά για το […] The post Ο Βασίλης Μπισμπίκης απαντά πρώτη φορά για το περιβόητο ζεϊμπέκικο: «Ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Βασίλης Μπισμπίκης απαντά πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο στη Δέσποινα Βανδή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Διαβάστε το στο Zougla

Βασίλης Μπισμπίκης για το ζεϊμπέκικο: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια»

Την άποψή του για όσα έχουν ακουστεί για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή αλλά και το περιβόητο πλέον…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μπισμπίκης: Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα, με ξεφτίλισαν με τα πιο πουριτανικά σχόλια για το πάχος μου

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Lifo και στην δημοσιογράφο, Λουίζα Αρκουμανέα. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης , μεταξύ άλλων, απάντησε για τα βίντεο με το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και και το οποίο συγκέντρωσε πλήθος σχολίων. «Η αναγνωρισιμότητα μου δημιούργησε πρόβλημα» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε.  «Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Βασίλης Μπισμπίκης απαντά πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο στη Δέσποινα Βανδή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην lifo.gr παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων για τα βίντεο με το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και έγινε viral. Εσείς νιώσατε ποτέ ότι έπρεπε να φερθείτε με έναν συγκεκριμένο, στερεοτυπικό τρόπο προκειμένου ν’ αποδείξετε κάτι; Νιώσατε να ασφυκτιάτε από τις […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα… σε ξεφτιλίζουν με πουριτανικά σχόλια για το πάχος μου»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην lifo.gr και στην δημοσιογράφο, Λουίζα Αρκουμανέα. Ο γνωστός ηθοποιός, […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα… σε ξεφτιλίζουν με πουριτανικά σχόλια για το πάχος μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: Απαντά πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο στη Δέσποινα Βανδή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην lifo.gr και στην δημοσιογράφο, Λουίζα Αρκουμανέα παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης: Απαντά πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο στη Δέσποινα Βανδή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»