Ο Κώστας Καραμανλής για τις πιέσεις να παραιτηθεί: Γιατί να χρεωθώ εγώ τα λάθη των προηγούμενων;
16:46 - 11/03/2023
«Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;» φέρεται να αναρωτιέται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής απαντώντας στις…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Καραμανλής: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων»; – Τι λέει για τις εκλογές
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλά για πρώτη φορά μετά την τραγωδία στα Τέμπη και απαντά σε όσους βάλουν εναντίον του. Ο Κώστας Καραμανλής ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να μην είναι υποψήφιος και εξηγεί: «Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Καραμανλής: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων»; – Τι λέει για τις εκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚαραμανλής για Τέμπη: «Γιατί να χρεωθώ τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων;»
Ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μετά την παραίτησή του.
Διαβάστε το στο GazzettaΚαραμανλής σε Παπαχρήστο: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων; Έκανα ότι μπορούσα»
Ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σε συνομιλία που είχε με τον Γ. Παπαχρήστο, δήλωσε ότι δεν θέλει να παραιτηθεί από μια νέα κοινοβουλευτική θητεία και δεν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα λάθη των προηγουμένων υπουργών.Ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σε συνομιλία που είχε με τον Γ. Παπαχρήστο, δήλωσε ότι δεν θέλει να παραιτηθεί από μια νέα κοινοβουλευτική θητεία και δεν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα λάθη των προηγουμένων υπουργών.Συγκεκριμένα, σε συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕ» Γιώργο Παπαχρήστο, που παραθέτει τις δηλώσεις του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Κώστας Καραμανλής μιλάει πρώτη φορά για τα Τέμπη: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;»
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλά για πρώτη φορά μετά την τραγωδία στα Τέμπη και απαντά σε όσους βάλουν εναντίον του. Ο Κώστας Καραμανλής ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να μην είναι υποψήφιος και εξηγεί: «Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Κώστας Καραμανλής για τις πιέσεις να παραιτηθεί: Γιατί να χρεωθώ εγώ τα λάθη των προηγούμενων;
«Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;» φέρεται να αναρωτιέται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για την εκ νέου υποψηφιότητά του με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Συνομιλία του με τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, σχετικά με τις πιέσεις που δέχεται να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, […]
The post Ο Κώστας Καραμανλής για τις πιέσεις να παραιτηθεί: Γιατί να χρεωθώ εγώ τα λάθη των προηγούμενων; appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΤέμπη – Σάλος με την δήλωση του Καραμανλή: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;»
Τέμπη: Συνομιλία του με τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, σχετικά με τις πιέσεις που δέχεται να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα. Με την ευκαιρία, δείτε τις νέες δηλώσεις Πορτοσάλτε που προκάλεσαν σάλο. Στη συνομιλία αυτή, ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να αναφέρει πως «δέχεται πιέσεις αλλά όχι από […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr