Ελένη Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά – Η ψυχούλα μου το ξέρει»

15:04 - 11/03/2023

Η Ελένη Χατζίδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φικάρη. Η To άρθρο Ελένη Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά – Η ψυχούλα μου το ξέρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά»

Η Ελένη Χατζίδου έκανε δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν εν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά…»

Η Ελένη Χατζίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και στους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους. «Θεωρώ ότι όλα είναι θετικά, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά θα σκέφτομαι ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά»

Η Ελένη Χατζίδου έκανε δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους. Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φικάρη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Star μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τους καλλιτέχνες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»