Καίτη Φίνου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
18:22 - 10/03/2023
Στα επείγοντα νοσοκομείου βρέθηκε σήμερα, για αρκετές ώρες, η Καίτη Φίνου. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, όπως χαρακτηριστικά έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, εμφάνισε αλλεργικό σοκ και έπρεπε να τις χορηγηθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Η ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο Ελπίς. Η ίδια τώρα είναι καλά […]
The post Καίτη Φίνου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: Στα επείγοντα η ηθοποιός, το πρώτο μήνυμά της – Τι συνέβη
Καίτη Φίνου: Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, όπως χαρακτηριστικά έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, εμφάνισε αλλεργικό σοκ και έπρεπε να τις χορηγηθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Η ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο Ελπίς. Η ίδια τώρα είναι καλά και μάλιστα επέστρεψε στο σπίτι της. «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ […]
Το άρθρο Καίτη Φίνου: Στα επείγοντα η ηθοποιός, το πρώτο μήνυμά της – Τι συνέβη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚαίτη Φίνου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – “Ούτε στον εχθρό μου”
Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε η Καίτη Φίνου. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Twitter υπέστη αλλεργικό σοκ και πήγε εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου Ελπίς. Πλέον είναι καλά και επέστρεψε στο σπίτι της. “Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ…… είμαι σπίτι μετά από πολλές ώρες στο ΕΛΠΙΣ […]
The post Καίτη Φίνου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – “Ούτε στον εχθρό μου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr