Γλουτένη: Ποιες τροφές έχουν υψηλά επίπεδα γλουτένης;
15:24 - 10/03/2023
Η γλουτένη είναι το όνομα για τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη. Η γλουτένη προστίθεται επίσης στα τρόφιμα ως πηκτικός παράγοντας ή για να προσφέρει υφή και γεύση. Η γλουτένη έχει ελαστική ποιότητα και είναι το συστατικό που δίνει στο ψωμί και στα αρτοσκευάσματα τη μαστιχωτή υφή τους. Η κατανάλωση […]
The post Γλουτένη: Ποιες τροφές έχουν υψηλά επίπεδα γλουτένης; appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr