Μπέσσυ Αργυράκη: «Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο»
11:36 - 10/03/2023
Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη σχέση της με τον άνδρα της και την επέμβαση που είχε […]
The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέσσυ Αργυράκη: «Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε…»
Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στο Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε στη σχέση με τον άνδρα της αλλά και την επέμβαση που είχε κάνει για να χάσει κιλά. «Είμαι 39 χρόνια με τον άνδρα μου. Θα τσακωθούμε γιατί τρώω πολύ, μου λέει σταμάτα να τρως. Δεν τον ζηλεύω πια τον σύζυγό μου, έχω περάσει όμως τρελές ζήλιες στο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπέσσυ Αργυράκη: «Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο»
Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για
To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: «Έκανα επέμβαση για να χάσω κιλά, δεν πέτυχε κι έβγαλα εσπευσμένα τον δακτύλιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr