Survivor All Star: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος… παίνεψε τον εαυτό του – «Έχουν βρει το παιδί μάλαμα και το βαράνε»

23:16 - 09/03/2023

Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου του reality επιβίωσης, ένας από τους παίκτες θα δει την πόρτα της εξόδου και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για εκείνον θα φτάσει στο τέλος του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος είναι γι’ άλλη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση πιστεύει πως εκείνος θα αποχωρίσει και μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star είπε για την υποψηφιότητά του: «Έπαθλο φαγητού σήμερα θέλω να σκυλιάσω, θέλω να φάω, μπορεί να είναι και το τελευταίο μου γεύμα με την μπλε ομάδα. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά, πάντα με το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πόλη – φάντασμα η Αθήνα ανήμερα των Χριστουγέννων -Δείτε φωτογραφίες

Υπόθεση υποθαλάσσιας δολιοφθοράς καταγγέλλει ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Πού απαιτούνται αλυσίδες στους δρόμους της Αχαϊας και σε ποια σημεία είχαμε κατολισθήσεις

Οδηγός στο Λονδίνο έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζοδρόμιο – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Money Drop: Η ερώτηση που στοίχισε 150.000 ευρώ στην Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Δανάη Παππά

Το Newsbeast σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα!