Βούρκωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου με την στάση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Νιώθω εκτεθειμένη – Είναι προκατειλημμένη»

19:08 - 09/03/2023

«Κάκιστο διπλωμάτη» και ότι «χειρότερο έχει γνωρίσει» χαρακτήρισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον Σπύρο Μαρτίκα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ωστόσο αυτό στεναχώρησε την κολλητή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία διατηρεί σχέση με το φαρμακοποιό. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού μας» του ΣΚΑΪ και μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος φάνηκε να φορτίζεται συναισθηματικά ωστόσο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Δεν θέλω να μιλήσω για την Ευρυδίκη, γιατί θέλω να συζητήσω πρώτα μαζί της πριν τοποθετηθώ σε κάτι. Μπορεί να μην τοποθετηθώ και ποτέ γιατί δεν θέλω να λέω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου και να κάτσω να κράζω τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με εξέθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είμαι απογοητευμένη» λέει με δάκρυα στα μάτια

Την απογοήτευσή της για την φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εξέφρασε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή «Πρωινό μας». Αφορμή στάθηκε μία δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor. Μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου βούρκωσε όσο μιλούσε για αυτό. «Ο άνθρωπος είναι θεατρίνος, έχει έρθει εδώ για να μας ανακατεύει. Είναι ένας κάκιστος διπλωμάτης. Είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει», […] The post «Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με εξέθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είμαι απογοητευμένη» λέει με δάκρυα στα μάτια appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

«Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με εξέθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είμαι απογοητευμένη» λέει με δάκρυα στα μάτια

Την απογοήτευσή της για την φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εξέφρασε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή [...] The post «Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με εξέθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είμαι απογοητευμένη» λέει με δάκρυα στα μάτια appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/11/2024

Η έμπνευση Μεντιλίμπαρ που διέλυσε την ΑΕΚ – Τεράστια λάθη ο Αλμέιδα

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Προηγούνται Σωκράτης Φάμελλος με 49% και Παύλος Πολάκης με 44% – Τα πρώτα αποτελέσματα

Τουλάχιστον 84 νεκροί μέσα σε μία ημέρα από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Νέες απειλές από την Τεχεράνη: Ετοιμαζόμαστε να απαντήσουμε στο Ισραήλ