«Γελούσαμε, δεν ξέραμε τι έρχεται» εξομολογείται η Ευδοκία Τσαγκλή που βγήκε ζωντανή από τα φλεγόμενα συντρίμμια

15:58 - 09/03/2023

Σοκάρει η μαρτυρία της Ευδοκίας Τσαγκλή που βγήκε ζωντανή από το μοιραίο επιβατικό τρένο στα Τέμπη. Η πρώην παίκτρια του Big Brother  είναι ανάμεσα στους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου. Εννέα 24ωρα μετά τη φρίκη με τη μετωπική σύγκρουση στα Τέμπη, η Ευδοκία Τσαγκλή μιλά πρώτη φορά για όσα έζησε τη μοιραία νύχτα ... Περισσότερα To άρθρο «Γελούσαμε, δεν ξέραμε τι έρχεται» εξομολογείται η Ευδοκία Τσαγκλή που βγήκε ζωντανή από τα φλεγόμενα συντρίμμια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Τέμπη: «Γελούσαμε, δεν ξέραμε τι έρχεται» εξομολογείται η Ευδοκία Τσαγκλή που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια

Η πρώην παίκτρια του Big, Brother Ευδοκία Τσαγκλή, βγήκε ζωντανή από το μοιραίο επιβατικό τρένο στα Τέμπη και είναι ανάμεσα στους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου. Η πρώην παίκτρια του Big, Brother Ευδοκία Τσαγκλή, βγήκε ζωντανή από το μοιραίο επιβατικό τρένο στα Τέμπη και είναι ανάμεσα στους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου. Εννέα 24ωρα μετά τη φρίκη με τη μετωπική σύγκρουση στα Τέμπη, η Ευδοκία Τσαγκλή μιλά πρώτη φορά για όσα έζησε τη μοιραία νύχτα και αποκαλύπτει πώς κατάφερε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Τέμπη: «Γελούσαμε, δεν ξέραμε τι έρχεται» εξομολογείται η Ευδοκία Τσαγκλή που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια

ΒΙΝΤΕΟ - Τέμπη: «Γελούσαμε, δεν ξέραμε τι έρχεται» εξομολογείται η Ευδοκία Τσαγκλή που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια 09/03/2023 Εννέα 24ωρα μετά τη φρίκη με τη μετωπική σύγκρουση στα Τέμπη, η Ευδοκία Τσαγκλή μιλά πρώτη φορά για όσα έζησε τη μοιραία νύχτα και αποκαλύπτει πώς κατάφερε και βγήκε ζωντανή από τις καυτές παραμορφωμένες λαμαρίνες. «Τι να σας πω, πώς είμαι, και εγώ το σκέφτομαι… Δεν έχει να κάνει με μένα», περιγράφει στον ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας: «Νιώθω πολύ μικρή για να μιλήσω για ό,τι έχω πάθει σωματικά μπροστά σε αυτό το τεράστιο ψυχικό κάταγμα που έχουμε πάθει όλοι μαζί. Είναι μια ολόκληρη χώρα που θρηνεί μια μαζική απώλεια ψυχών. Είμαι εδώ για

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ντόναλντ Τραμπ: Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα με την Μελάνια και η αναφορά στον Χριστό

Premier League: Ποδοσφαιριστής άνοιξε παντοπωλείο στο Λονδίνο και μοιράζει δωρεάν φαγητό

Η κακοκαιρία «Elena» δείχνει τα «δόντια» της στην Εύβοια: Πλημμύρες στην Κύμη και χιόνια στο όρος Δίρφυς

Η συγκλονιστική περιγραφή του Μονέκε για τον τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ: «Δεν μπορούσα να κοιτάω, κατέρρευσα»

Boxing Day: Το αγγλικό έθιμο με τα δώρα που εξελίχθηκε σε θεσμό και τα 66 γκολ σε μια ημέρα

32 χρόνια μετά το πρώτο «Merry Christmas» μέσω SMS που στάλθηκε το 1992