Νίκος Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, υπάρχουν δημοσιογράφοι που λένε μπούρδες, μαζέψτε τους»
15:46 - 09/03/2023
Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», έδειξε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, υπάρχουν δημοσιογράφοι που λένε μπούρδες, μαζέψτε τους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, υπάρχουν δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει, που λένε μπούρδες, μαζέψτε τους»
Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», έδειξε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, τονίζοντας χαρακτηριστικά «μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».
Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», έδειξε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, τονίζοντας χαρακτηριστικά «μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει». «Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr