Αισχρός Αμβρόσιος: Συνδέει το Καρναβάλι με τα Τέμπη - «Μήπως είναι τιμωρία από τον Θεό;»

15:08 - 09/03/2023

«Μήπως η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας για την Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;», διερωτάται μέσω παραληρηματικού κειμένου ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αιγιαλείας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρουν οι δηλώσεις Αμβρόσιου που συνδέει το Καρναβάλι με τα Τέμπη – «Μήπως είναι τιμωρία από τον Θεό;»

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, ανέφερε ότι η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν τιμωρία από το Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού. Στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr, ο Αμβρόσιος, αναφέρει  μεταξύ άλλων, ότι «προκειμένου περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το Το άρθρο Σοκάρουν οι δηλώσεις Αμβρόσιου που συνδέει το Καρναβάλι με τα Τέμπη – «Μήπως είναι τιμωρία από τον Θεό;» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Khalid: Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος - «Δεν ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου»

Μέρκελ: Τo βιβλίο με τα απομνημονεύματά της είναι best seller πριν κυκλοφορήσει - Η «Ελευθερία» είναι η ηχηρή επιστροφή της

Φαρμακονήσι: Επιχείρηση εντοπισμού τυχόν αγνοούμενων μεταναστών

Νίκος Μουτσινάς: Δεν είμαι δημοσιογράφος, να μου δώσει χρόνο η τηλεοπτική κοινότητα

NBA: Ο «τρομακτικός» Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Πέισερς με 129-117 - Δείτε βίντεο

Αγγελική Νικολούλη: Μπέρδεψε το μπορντό σακάκι της τους τηλεθεατές - Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter