Ευδοκία Τσαγκλή: Μιλά πρώτη φορά για την τραγωδία στα Τέμπη – «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

13:06 - 09/03/2023

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, To άρθρο Ευδοκία Τσαγκλή: Μιλά πρώτη φορά για την τραγωδία στα Τέμπη – «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευδοκία Τσαγκλή για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, ήταν μια από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη που κατάφερε να βγει ζωντανή από το τρίτο βαγόνι με σοβαρά τραύματα. Η Ευδοκία Τσαγκλή μίλησε για πρώτη φορά μετά την τραγωδία στα Τέμπη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Η Ευδοκία Τσαγκλή ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της και ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από μια συμπαγή μάζα σιδερικών με τις φλόγες να «γδέρνουν» τα σώματα τους μετά τη μοιραία σύγκρουση.Η Ευδοκία Τσαγκλή ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της και ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από μια συμπαγή μάζα σιδερικών με τις φλόγες να «γδέρνουν» τα σώματα τους μετά τη μοιραία σύγκρουση.Η νεαρή που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother μίλησε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Στους Αταίριαστους μίλησε σήμερα η Ευδοκία Τσαγκλή. Η πρώην παίκτρια του Big Brother, η οποία επέβαινε στο τρένο που συγκρούστηκε […] The post Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας – «Τα κατάγματά μου είναι μικρά, ντρέπομαι να μιλήσω για αυτά» Η Ευδοκία Τσαγκλή ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της και ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από μια συμπαγή μάζα σιδερικών με τις φλόγες να «γδέρνουν» […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ευδοκία Τσαγκλή για τραγωδία στα Τέμπη: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα» (video)

H Ευδοκία Τσαγκλή ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν από το τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου. Μιλώντας στους «Αταίριαστους» για την τρομακτική εμπειρία της δήλωσε: «Ήμουν στο τρίτο, αλλά δεύτερο επιβατικό βαγόνι. Τι να σας πω, πώς είμαι… Δεν έχει …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Τέμπη - Ευδοκία Τσαγκλή: "Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα"

"Λίγο πριν γελούσαμε, αλλά δεν ξέραμε τι έρχεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

H Ευδοκία Τσαγκλή στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το δυστύχημα στα Τέμπη: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Ευδοκία Τσαγκλή ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και ταξίδευε συγκεκριμένα στο βαγόνι 3. Η ίδια ολοκλήρωσε τη νοσηλεία της καθώς έφερε βαριά τραύματα και μίλησε πρώτη φορά για τα όσα βίωσε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ. «Ήμουν στο τρίτο, αλλά δεύτερο επιβατικό […] The post H Ευδοκία Τσαγκλή στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το δυστύχημα στα Τέμπη: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας