«Πάτα πάνω μου να βγεις…»: H Ευγενία ψάχνει τον Μιχάλη με το κίτρινο φούτερ που της έσωσε την ζωή στα Τέμπη

11:46 - 09/03/2023

Ο Μιχάλης Κλάψης είναι ένας ακόμη ήρωας που έδωσε και την ψυχή του προκειμένου να σώσει τους συνανθρώπους του από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Ταξίδευε φορώντας ένα κίτρινο φούτερ. Αυτό θυμόταν η 25χρονη Ευγενία για τον νεαρό που μετά το δυστύχημα στα Τέμπη της είπε: «Πάτα πάνω μου για να βγεις». Αυτόν τον νεαρό […] The post «Πάτα πάνω μου να βγεις…»: H Ευγενία ψάχνει τον Μιχάλη με το κίτρινο φούτερ που της έσωσε την ζωή στα Τέμπη appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Η Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου: Μια ιδιαίτερα σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας

Τι γνωρίζουμε για τη νέα ανανεωμένη έκδοση Tesla Model Y, γνωστή ως “Project Juniper”

Ο Αδερφός του 19χρονου κάνει τατουάζ στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του

Από το 2026, όλες οι φορολογικές δηλώσεις θα είναι προσυμπληρωμένες: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και ο ρόλος του Υπουργικού Συμβουλίου στη ΔΕΘ

Νέα κριτήρια για το «Σπίτι Μου 2»: Εισοδηματικό Όριο αλλά και ηλικιακό στα 50 Χρόνια