Ο Mάνου Τσάο για την τραγωδία στα Τέμπη: «Κλαίω και θυμώνω μαζί σας, με όλους τους Έλληνες»
09:56 - 09/03/2023
Μια νέα ανάρτηση στο Instagram πραγματοποίησε ο Μάνου Τσάο. Ο τραγουδιστής μάλιστα θέλησε να δώσει τη δική του άποψη για την εθνική τραγωδία και το δυστύχημα των Τεμπών. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε ια φωτογραφία από τις δεκάδες πορείες που έχουν πραγματοποιηθεί θα τα θύματα των Τεμπών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Το στιγμιότυπο δίνει ένα […]
The post Ο Mάνου Τσάο για την τραγωδία στα Τέμπη: «Κλαίω και θυμώνω μαζί σας, με όλους τους Έλληνες» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευδοκία Τσαγκλή για την τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ»
Μια ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία από την τραγωδία των Τεμπών έρχεται στη δημοσιότητα. Η Ευδοκία Τσαγκλή ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity 62, τους επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία οδηγώντας στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους. Η νεαρή κοπέλα, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, ήταν από τους τυχερούς, καθώς κατάφερε να βγει ζωντανή από την κόλαση και μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι. «Ήμουν στο τρίτο, αλλά δεύτερο επιβατικό βαγόνι. Τι να σας πω, πώς είμαι… Δεν έχει να κάνει με μένα. Νιώθω πολύ μικρή για να μιλήσω για ό,τι έχω πάθει σωματικά μπροστά σε αυτό το τεράστιο ψυχικό κάταγμα που έχουμε πάθει όλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ιωάννα Λιουτα για την τραγωδία στα Τεμπη και την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ
Η Πολιτική και Οικονομική Αναλύτρια Ιωάννα Λιουτα, στον Flash 99.4 και στην Βασιλική Πολίτου στην Θεσσαλονίκη ανέφερε για την τραγωδία στα Τέμπη Η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ ξεκίνησε το 2010 ως δήθεν “εξυγίανση”, που στην πραγματικότητα ήταν μία διαδικασία πλήρης απαξίωση του ΟΣΕ, διαδικασία που απαιτούσε δραστική μείωση της χρηματοδότησης και των εργαζόμενων. Ο πρώτος που […]
Η Ιωάννα Λιουτα για την τραγωδία στα Τεμπη και την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr