Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκη Λάμη: «Σε απάτησαν και σένα;»

01:22 - 09/03/2023

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τη Νίκη Λάμη, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκη Λάμη: «Σε απάτησαν και σένα;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκη Λάμη: «Σε απάτησαν και σένα;»

Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;

Διαβάστε το στο in.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Λάμη: « Σε απάτησαν και σένα;»

«Δεν έχω μπει ποτέ ως τρίτο πρόσωπο σε σχέση, αλλά έχω απατήσει σε σχέση μου» αποκάλυψε η ηθοποιός Νίκη Λάμη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκη Λάμη: «Σε απάτησαν και σένα;» – «Όχι, το αντίθετο, εγώ απάτησα»

Στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (8/3), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τη Νίκη Λάμη. Εντυπωσιακή, ταλαντούχα και φανερά ανήσυχο πνεύμα, αποκάλυψε προσωπικές και επαγγελματικές πτυχές της ζωής της. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ενθουσιασμό της όταν ο Μιχάλης Ρέππας της πρότεινε να συμμετέχει στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και για τη συμμετοχή της στο «Έτερος Εγώ-Νέμεσις». Για ποιο λόγο έβαλε τα κλάματα, όταν ο Μιχάλης Ρέππας της πρότεινε να συμμετέχει στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»; «Μ΄αρέσουν όλα όσα με οδήγησε να κάνω ο Μιχάλης και ήταν φόβοι μου. Από τα μαλλιά… Ποτέ στη ζωή μου δεν τα είχα κόψει, έκλαιγα όταν μου το είπε, έφυγα από το γραφείο με δάκρυα στα μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκη Λάμη: «Σε απάτησαν και σένα;» – «Όχι, εγώ έχω απατήσει»

Τη Νίκη Λάμη, υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1.Τη Νίκη Λάμη, υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης έφερε την κουβέντα στην… απιστία. «Έχεις μπει ποτέ τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρεις ή και να το ξέρεις;» ρώτησε, αρχικά, την καλεσμένη του με εκείνη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκη Λάμη: «Σε απάτησαν κι εσένα;»

Τη Νίκη Λάμη φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης (8/3) στο «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αρναούτογλου σε Λάμη: "Σε απάτησαν και σένα;"

"Είναι αλήθεια αυτό και έτσι την αποχαιρέτησα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε