Γιώργος Γρηγοριάδης για τον σεισμό στην Τουρκία: «Το να σκοντάφτεις και να περπατάς πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο»

00:36 - 09/03/2023

Τον Γιώργο Γρηγοριάδη υποδέχτηκε στο The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 8/3. To άρθρο Γιώργος Γρηγοριάδης για τον σεισμό στην Τουρκία: «Το να σκοντάφτεις και να περπατάς πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γρηγοριάδης: Το να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο – Έζησα τον όλεθρο

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (8/3) τον Γιώργο Γρηγοριάδη. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μοιράστηκε την επαγγελματική και προσωπική του πορεία, από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Πέλλας μέχρι την ειδησεογραφία «πρώτης γραμμής», στην Αθήνα. «Ήθελα Νομική ή Ιατρική καμία σχέση με τη Δημοσιογραφία. Όταν έγινε η ιδιωτική τηλεόραση είπα θέλω να γίνω δημοσιογράφος. Ήρθα στην Αθήνα το 2019 μετά από πρόταση του σταθμού, ήταν μία πρόκληση για εμένα, το συζήτηση με τη γυναίκα μου και είπαμε να το κάνω. Τον πρώτο χρόνο ήρθα μόνος η γυναίκα και τα παιδιά ήταν στη Θεσσαλονίκη. Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου, είναι οικογένειά μου, έχω συνεργαστεί με ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τον σεισμό στην Τουρκία: «Το να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο»

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και μίλησε, μεταξύ άλλων για τα όσα βίωσε όταν κάλυψε δημοσιογραφικά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. «Έζησα έναν πόλεμο στην Τουρκία. Πήγα πέρυσι και στην Ουκρανία μπορεί να μην ήμουν μέσα στο πεδίο των μαχών αλλά εγώ τώρα έζησα τον όλεθρο. Νιώθω πολύ κενός σαν […] The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τον σεισμό στην Τουρκία: «Το να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»