Ανήκουστο: Εκπρόσωπος του προέδρου της ΓΣΕΕ κάλεσε τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο!

22:28 - 08/03/2023

Σε μια αδιανόητη καταγγελία, προχώρησε η σύντροφος του αείμνηστου αγωνιστή της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου. Τι ανέφερε; Πως εκπρόσωπος του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου, επικοινώνησε μαζί της και της μετέφερε αίτημα του προέδρου της Συνομοσπονδίας να κληθεί ο κ. Γλέζος στο συνέδριο που ξεκινάει αύριο, Πέμπτη, αγνοώντας προφανώς πως έχει φύγει από τη ζωή εδώ […] Το άρθρο Ανήκουστο: Εκπρόσωπος του προέδρου της ΓΣΕΕ κάλεσε τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΓΣΕΕ: Εκπρόσωπος του προέδρου θέλησε να καλέσει τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο, αγνοώντας πως έχει πεθάνει

Η Γωγώ Αργυρού, σύντροφος του Μανώλη Γλέζου, του αείμνηστου αγωνιστή της Αριστεράς, προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη. Σε ανάρτησή της στα social media ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του προέδρου της ΓΣΕΕ και της ζήτησαν να μιλήσουν με τον Μανώλη Γλέζο, καθώς θέλησαν να τον καλέσουν στο συνέδριο της Γενικής Ομοσπονδίας, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα (9/3). Τότε, εκείνη τους ενημέρωσε ότι ο Μανώλης Γλέζος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και τρία χρόνια. Η ανάρτηση της συντρόφου του Μανώλη Γλέζου «Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει: Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο. Τι θα θέλατε; Ο κ. Πρόεδρος θέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απίστευτο! Πήραν τηλέφωνο από τη ΓΣΕΕ για να καλέσουν τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο!

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε, μέσω Facebook, η σύντροφος του αείμνηστου αγωνιστή της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου. Σε ανάρτησή της αναφέρει πως δέχθηκε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του προέδρου της ΓΣΕΕ και της ζητήθηκε να μιλήσουν με τον Μανώλη Γλέζο, καθώς θέλησαν να τον καλέσουν στο συνέδριο της Γενικής Ομοσπονδίας, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη. Τότε, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δεν πάμε καλά: Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κάλεσε τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο

Όπως αναφέρει η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου «χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει "καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο"».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα