Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Θέλει να είμαι γυμνασμένη – Είμαι πολύ ερωτευμένη, τι να κάνω;»
17:34 - 08/03/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το την Τετάρτη 8/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια
To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Θέλει να είμαι γυμνασμένη – Είμαι πολύ ερωτευμένη, τι να κάνω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Σπύρος με θέλει γυμνασμένη, να είμαι fit - «Είμαι ερωτευμένη, τι να κάνω πια;»
Η πρώην παίκτρια βλέπει πως η κατάσταση με τα παιχνίδια στρατηγικής και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη έχει ξεφύγει, κάνοντας λόγο για κλίκα της «συμφοράς»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Μου έστειλε μήνυμα μέσω της Χριστίνας Κεφαλά…»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ ερωτευμένη. «Ο Σπύρος μόνος χαζός δεν είναι, το έχετε καταλάβει όλοι σας. Ο Σπύρος μου έστειλε μήνυμα μέσω της Χριστίνας […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Νιώθω εκτεθειμένη και απογοητευμένη»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την κολλητή της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μιλάει με πολύ αρνητικά λόγια για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, γεγονός που όπως ήταν επόμενο την ενόχλησε. Να θυμίσουμε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Ο […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr