Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος»

15:46 - 08/03/2023

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ αλλων, στην προσωπική του κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή. Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ανέφερε αρχικά, για τον συνάδελφό του: «Καλέ, το παιδί είναι χαζό». Όπως είπε, κατά την πρώτη τους γνωριμία, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε συμπαθήσει τον Λευτέρη Πανταζή. […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων για την προσωπική του κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή. Τελικά η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή λύθηκε; Καλέ το παιδί είναι χαζό! Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος, είναι τόσο ψεύτης»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Λευτέρη Πανταζή. Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Λευτέρη Πανταζή. Τελικά η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή λύθηκε; Καλέ το παιδί είναι χαζό! Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, To άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Πανταζής ήθελε να γίνει Βοσκόπουλος»

Φλωρινιώτης: «Αγόρασα ένα υποθηκευμένο μαγαζί, δεν με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου»

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε