Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος»
15:46 - 08/03/2023
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος»
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ αλλων, στην προσωπική του κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή. Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ανέφερε αρχικά, για τον συνάδελφό του: «Καλέ, το παιδί είναι χαζό». Όπως είπε, κατά την πρώτη τους γνωριμία, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε συμπαθήσει τον Λευτέρη Πανταζή. […]
The post Γιάννης Φλωρινιώτης για Λευτέρη Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων για την προσωπική του κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή. Τελικά η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή λύθηκε; Καλέ το παιδί είναι χαζό! Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος, είναι τόσο ψεύτης»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Λευτέρη Πανταζή.
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Λευτέρη Πανταζή. Τελικά η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή λύθηκε; Καλέ το παιδί είναι χαζό! Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος»
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε,
To άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είχε βάλει κόσμο να με γιουχάρει, κακός άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Πανταζής ήθελε να γίνει Βοσκόπουλος»
Φλωρινιώτης: «Αγόρασα ένα υποθηκευμένο μαγαζί, δεν με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου»
Διαβάστε το στο pagenews.gr