Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο κάναμε σύμφωνο, δεν ήθελα κάτι άλλο»

15:10 - 08/03/2023

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ […] The post Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Με τον Γιώργο κάναμε σύμφωνο, δεν ήθελα κάτι άλλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Κομμάτα για Γιώργο Σαμαρά: «Δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης»

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο, μέχρι τον θρησκευτικό» είπε σε συνέντευξή της, η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς έκαναν σύμφωνο συμβίωσης

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και, To άρθρο Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς έκαναν σύμφωνο συμβίωσης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κωνσταντίνα Κομμάτα: "Με τον Γιώργο κάναμε σύμφωνο, δεν ήθελα κάτι άλλο"

"Η μετάβαση στην Αθήνα ήταν σκληρή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκαλύπτει: «Με τον Γιώργο κάναμε ένα σύμφωνο. Είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη για να…»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε για την αρχή της καριέρας της στην τηλεόραση αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Open «Η Δική μας Οικογένεια» ενώ μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέτρεξε στο παρελθόν λέγοντας: «Η εκπομπή μου πριν 10 χρόνια στην TV100 ήταν η […] The post Η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκαλύπτει: «Με τον Γιώργο κάναμε ένα σύμφωνο. Είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη για να…» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»