Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ»
10:12 - 08/03/2023
Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Με ένα Όσκαρ, ένα Βραβείο SAG και μια Χρυσή Σφαίρα, ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλά διαφορετικά είδη τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, γεγονός που τον έκανε τον τέλειο αποδέκτη του Βραβείου Variety Legend & Groundbreaker στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι. Κατά την παραλαβή του ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ»
«Νομίζω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους, βλέπω ταινίες όπως το "Tár"» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ»
Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Με ένα Όσκαρ, ένα Βραβείο SAG και μια Χρυσή Σφαίρα, ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί...
Διαβάστε το στο ZouglaΑπασφάλισε ο Νίκολας Κέιτζ: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ»
O Νίκολας Κέιτζ είναι ένας από τους ηθοποιούς που δεν έχουμε δει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb