Το ντοκιμαντέρ «Με δύο βαλίτσες» συμμετέχει στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

21:18 - 07/03/2023

Το ντοκιμαντέρ «Με δύο βαλίτσες», μία παραγωγή της ελc productions, συμμετέχει στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Πλατφόρμα. Η […] The post Το ντοκιμαντέρ «Με δύο βαλίτσες» συμμετέχει στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ στο επίκεντρο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Ένα από τα αριστουργηματικά ντοκιμαντέρ όσον αφορά την τεχνική του αρτιότητα αλλά και τη σκηνοθετική δεξιοτεχνία του δημιουργού του και που προβλήθηκε στο τμήμα «Top Docs» του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, είναι η ταινία «Η φυσική ιστορία της καταστροφής» του Ουκρανού Σεργκέι Λόζνιτσα, καταξιωμένου δημιουργού του κινηματογράφου που έχει στο ενεργητικό του πλειάδα σημαντικών ταινιών μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»