Κόντε: «Υπερεκτίμησα το σώμα και τον εαυτό μου»

17:34 - 07/03/2023

O Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε ότι υποτίμησε την περίοδο ανάρρωσης μετά την εγχείρηση στη χοληδόχο κύστη, που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα μήνα, αλλά δήλωσε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο αύριο (8/3), όταν η ομάδα του υποδεχθεί τη Μίλαν στη ρεβάνς της φάσης των «16» στο Champions League. Ο Κόντε υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική ... Περισσότερα To άρθρο Κόντε: «Υπερεκτίμησα το σώμα και τον εαυτό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόντε: «Υπερεκτίμησα το σώμα και τον εαυτό μου, ζούμε για τις στιγμές που υπάρχει μεγάλη πίεση»

O Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε ότι υποτίμησε την περίοδο ανάρρωσης μετά την εγχείρηση στη χοληδόχο κύστη, που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα μήνα, αλλά δήλωσε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο αύριο (8/3), όταν η ομάδα του υποδεχθεί τη Μίλαν [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Xιόνια και πτώση της θερμοκρασίας, ανήμερα των Χριστουγέννων – Που θα βρέξει

Πάρος: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 23χρονο στην Μάρπησσα

Καιρός: Λευκά Χριστούγεννα στους ορεινούς προορισμούς και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα – Οι περιοχές που θα βρέξει

Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στη Θεσσαλονίκη

Ο Βαλμπουενά έκανε παραμονή Χριστουγέννων στη θάλασσα μαζί με τον Λούκα Μόντριτς

Εξαφανίστηκε 11χρονος στην Αθήνα