Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια»

16:00 - 07/03/2023

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια»

Ο παρουσιαστής σχολίασε τον «σάλο» που έφερε η απόφαση ορισμένων τραγουδιστών να βγουν στη σκηνή των νυχτερινών μαγαζιών που εμφανίζονται, εν μέσω πένθους

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ»

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Τσαλίκη για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν κάποιοι καλλιτέχνες ενώ είχε κηρυχθεί εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη. «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα"

"Ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»