Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω… αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα»

12:54 - 07/03/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα και […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω… αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω «αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα»

Για την αποδραματοποίηση της ομοφυλοφιλίας, τον Πάνο Νάτση και τον έρωτα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω «αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα. Σαφώς πρέπει να καταγράφεται και η δραματικότητα, γιατί οι gay στο πέρασμα του χρόνου έζησαν & ζουν μεγάλη καταπίεση, άλλα θέλω να υπάρχει και η χαρά» δήλωσε. Στη συνέχεια μίλησε για την απώλεια του Πάνου Νάτση. «Ο Πάνος Νάτσης πράγματι έλεγε σε όλους μας “ξεκόλλα” λες και θα τέλειωνε η στεναχώρια σου, άλλα άμα το καλοσκεφτείς τελειώνει πράγματι με το “ξε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα”»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον έρωτα, την αποδραματοποίηση της ομοφυλοφιλίας, τον δημόσιο σχολιασμό και την απομάκρυνσή του από την τηλεόραση. «Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα”»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα”»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης. Μίλησε για τη θεατρική του παράσταση, αλλά και στα τηλεοπτικά του σχέδια τα οποία προς το παρόν επικεντρώνονται στον 2ο κύκλο της σειράς «Σέρρες», αλλά και την προσωπική του ζωή και διάθεση. «Γράφω τη […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»