Κυριάκος Πιερρακάκης – Τέμπη: Τα κακώς κείμενα και οι ιστορικές εκκρεμότητες του παρελθόντος πλέον κοστίζουν ζωές

10:48 - 07/03/2023

Την ανάγκη να εκσυγχρονιστούν όλοι οι Οργανισμοί, και ο ΟΣΕ, επισήμανε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μία εβδομάδα μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. «Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που κουβαλούν τον σταυρό της απώλειας των αγαπημένων τους προσώπων. Πρέπει να μιλάς όταν οι λέξεις σου είναι καλύτερες από τη σιωπή. Δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις. Σκυμμένο κεφάλι χρειάζεται και χρειάζονται οι κατάλληλες πράξεις, και το αυτονόητο είναι ότι όλα πρέπει να έρθουν στο φως, από τις επιτροπές μέχρι το πολιτικό σύστημα, τη διοίκηση του οργανισμού και τις συμβάσεις. Είναι επιβεβλημένο να γίν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη – Πιερρακάκης: Τα κακώς κείμενα και οι ιστορικές εκκρεμότητες του παρελθόντος πλέον κοστίζουν ζωές

«Δεν υπάρχει πολυτέλεια της αναμονής και του χρόνου», υποστήριξε ο κ. Πιερρακάκης, προσθέτοντας σε άλλο σημείο ότι η μη υλοποίηση των συμβάσεων, «πρέπει να διερευνηθεί κατά προτεραιότητα και σε όλες τις πτυχές».

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς