Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Νίκο Μουτσινά – «Άστοχη η τοποθέτησή του»

09:30 - 07/03/2023

Απάντησε σε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς κατά του ΣΕΗ, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Νίκο Μουτσινά – «Άστοχη η τοποθέτησή του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Μουτσινά: Ήταν άστοχη η τοποθέτησή του

«Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ, δεν γνωρίζει τις διαδικασίες», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Για τον Νίκο Μουτσινά και την τοποθέτηση που έκανε χθες στο «Καλό Μεσημεράκι» για το ΣΕΗ απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Επειδή ο Νίκος είναι και φίλος, είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος όμως, επειδή δεν ανήκει στο ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας για Μουτσινά: Ήταν άστοχη η τοποθέτησή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν άστοχη η τοποθέτηση του»

Οι αντιδράσεις του προέδρου του ΣΕΗ για τις δηλώσεις Μουτσινά.

Διαβάστε το στο in.gr

Μπιμπίλας για Μουτσινά: «Ήταν άστοχη η τοποθέτηση του»

«Το ΣΕΗ δεν είναι ενός ανδρός αρχή και ξαφνικά να λέει “σήμερα θα κλείσω τα θέατρα”, δεν γίνεται έτσι» (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «καρφώνει» τον Νίκο Μουτσινά: «Τον έχω παρακαλέσει. Άστοχη η τοποθέτηση»

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δήλωσε ότι «μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς τόνισε: «Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που […] The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας «καρφώνει» τον Νίκο Μουτσινά: «Τον έχω παρακαλέσει. Άστοχη η τοποθέτηση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»