Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Νίκο Μουτσινά – «Άστοχη η τοποθέτησή του»
09:30 - 07/03/2023
Απάντησε σε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς κατά του ΣΕΗ, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη,
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Νίκο Μουτσινά – «Άστοχη η τοποθέτησή του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας για Μουτσινά: Ήταν άστοχη η τοποθέτησή του
«Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ, δεν γνωρίζει τις διαδικασίες», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Για τον Νίκο Μουτσινά και την τοποθέτηση που έκανε χθες στο «Καλό Μεσημεράκι» για το ΣΕΗ απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Επειδή ο Νίκος είναι και φίλος, είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος όμως, επειδή δεν ανήκει στο ... Περισσότερα
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας για Μουτσινά: Ήταν άστοχη η τοποθέτησή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν άστοχη η τοποθέτηση του»
Οι αντιδράσεις του προέδρου του ΣΕΗ για τις δηλώσεις Μουτσινά.
Διαβάστε το στο in.grΜπιμπίλας για Μουτσινά: «Ήταν άστοχη η τοποθέτηση του»
«Το ΣΕΗ δεν είναι ενός ανδρός αρχή και ξαφνικά να λέει “σήμερα θα κλείσω τα θέατρα”, δεν γίνεται έτσι» (BINTEO)
Διαβάστε το στο neolaia.grΟ Σπύρος Μπιμπίλας «καρφώνει» τον Νίκο Μουτσινά: «Τον έχω παρακαλέσει. Άστοχη η τοποθέτηση»
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δήλωσε ότι «μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς τόνισε: «Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που […]
The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας «καρφώνει» τον Νίκο Μουτσινά: «Τον έχω παρακαλέσει. Άστοχη η τοποθέτηση» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr